Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Escuma de xocolata calenta
26/6/2021
400 ml. de llet Escalfar la llet i la nata fins que arreunqui el bull. Avocar damunt de la xocolata ja derretida prèviament, a poc a poc i remenant amb les baretes fins obtenir una crema llisa. Posar en el got batedor i afegir-hi la proespuma. Triturar amb el braç elèctric. Posar-ho en el sifó i mantenir-ho al bany maría a 65ºC. Servir-ho omplint gots o copes amb el sifó i decorant-los per sobre amb troços de nous, fideus de xocolata, una fulla de menta, etc. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |