Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ales de pollastre amb tamarinde (1)
25/11/2021
6 o 7 ales de pollastre senceres (12 o 14 parts d’ales) Posar en un cassó la pasta de tamarinde, el sucre i una mica d’aigua. Escalfar i remoure fins que es disolgui bé. Incorporar l’all, la ceba, la salsa Perrins, el coriandre i el gingebre. Barrejar bé. Afegir el brou i esperar que bulli. Reservar calent. Salpebrar lleugerament els trossos de pollastre, daurar-los en una cassola amb oli. Abocar la barreja de cassó i cuinar fins que quedi el suc una mica espessit. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |