Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Truita guisada (Recepta de Lleó)
12/9/2024

2 cebes mitjanes
3 patates mitjanes
4 ous
2 grans d’all
Julivert
¼ de pebrot vermell
¼ de pebrot verd
150 ml. d’aigua
50 gr. de farina
70 gr. de pebre vermell dolç
Oli OVE
sal

En una paella amb una mica d’oli, fer una truita amb els ous, les patates i una ceba. Reservar.

Posar oli en una cassola de fang i escalfar. Afegir-hi l’altra ceba tallada a daus petits i els pebrots tallats a tires fines. Salar i esperar uns minuts que es cogui.

Incorporar la farina, barrejar i, quan estigui torrada, posar-hi el pebre vermell, remenar el conjunt i afegir l’aigua. Quan agafi consistència, introduir-hi la truita i deixar que es cuini uns minuts.

Tallar las truita dins de la cassola i servir-la acompanyada del suc del guisat.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)  
 
 
Xavier Garrido Tosquellas Telèfon 669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal