Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Amanida César
18/12/2012
Per a 8 persones: 3 ous Coure els ous 12 minuts, pesar-los per aigua freda, pelar-los i deixar que es refredin. Tallar en petits daus les dues llesques de pa. Escalfar la mantega en una paella; fregir per tots els costats els trossets de pa, i empolsinar amb l’all en pols. Deixar refredar. Separar l’enciam, treure les fulles dolentes i els tronxos massa durs, rentar bé les fulles amb aigua freda, escórrer-les i tallar les més grans a trossos. Tallar el formatge a trossets. Tallar també els ous, ja freds, a trossos. Barrejar l’oli amb el suc de taronja, el vinagre de vi, la sal i el pebre. Barrejar les fulles d’enciam amb els trossos d’ou i els trossos de formatge; incorporar-hi la salsa i tirar-hi els trossets de pa sobre l’amanida. Variant: Es poden incorporar els ous, molt poc cuits, a la salsa. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |