Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ceps a la crema
18/12/2012
Tallar els ceps a trossets petits. Desfer una mica de mantega en una paella. Fregir-hi els cep fins que es vegin rossos. Tirar-hi una copeta de conyac i flamejar-ho . Deixar reduir. Afegir crema de llet i remenar-ho fins que vagi espessint. Variants: – Si no espessa prou, s’hi pot afegir una mica de “Maizena” i si és massa espès, una mica de llet. – Si es vol, es pot posar ceba. En aquest cas, tallar-la ben petita i coure-la amb la mantega abans dels ceps. (La ceba ha de quedar estofada, no fregida). (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |