Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Ceps a la crema
18/12/2012

Tallar els ceps a trossets petits.

Desfer una mica de mantega en una paella. Fregir-hi els cep fins que es vegin rossos. Tirar-hi una copeta de conyac i flamejar-ho . Deixar reduir.

Afegir crema de llet i remenar-ho fins que vagi espessint.

Variants:

– Si no espessa prou, s’hi pot afegir una mica de “Maizena” i si és massa espès, una mica de llet.

– Si es vol, es pot posar ceba. En aquest cas, tallar-la ben petita i coure-la amb la mantega abans dels ceps. (La ceba ha de quedar estofada, no fregida).


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)  
 
 
Xavier Garrido Tosquellas Telèfon 669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal