Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Carxofes a l’andalusa amb gambes, crema de bolets i escuma de tomàquet
18/7/2020
Per a 4 persones: 50 gr de pernil a làmines Per a les carxofes 4 carxofes Per a les gambes 4 gambes Per a la crema de bolets 1 ceba Per a l’escuma de tomàquet 250 gr de tomàquet15 gr de pols de tomàquet 15 gr de proespuma calenta Sal Tempura: tallar les carxofes a quarts i blanquejar. Escórrer, enfarinar i fregir. Cruixent de pernil: assecar el pernil al microones durant 2-3 minuts. Crema de bolets: picar la ceba i tallar els bolets a daus. Sofregir les verdures, afegir el brou i coure durant 15 min. Triturar, colar i espessir amb la xantana. Escuma de tomàquet: triturar el tomàquet i colar. Afegir la pols de tomàquet, el proescuma i triturar amb túrmix. Salpebrar. Afegir al sifó de cuina i conservar al bany Maria. Gambes: pelar les gambes i saltar amb l’all i la “guindilla”. Emplatar a la base la crema de bolets, afegir les carxofes, les gambes saltades i l’escuma de tomàquet. Decorar amb el cruixent de pernil. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |