Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Deconstrucció d’ou amb xoriço
18/7/2020
Para 4 personas: 12 oblies de pa de gambes Per a l’esferificació de patata: 100 gr de patata bullida 100 ml de nata50 ml de llet 2 gr de clorur càlcic Colorant groc 1 litre d’aigua 5 gr d’alginat Remenat d’ou: 2 ous Fregir el pa de gambes i triturar Esferificació: triturar d’una banda la patata, la nata, la llet, el clorur i el colorant. D’altra banda triturar l’aigua amb l’alginat. Deixar reposar les dues mescles per separat. Realitzar les esferes de la mida de rovells d’ou. Tallar el xoriço a daus i sofregir. Remenat d’ou: batre els ous i coure al bany María. Una vegada comencin a semi-coagular afegir la nata i salpebrar. Emplatar simulant un ou ferrat. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |