Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Esferificació de iogurt amb gelatina de Malibú, pinya caramel·litzada i coco
19/7/2020
Per a 4 persones: Per a l’esferificació de iogurt: 200 ml de iogurt Per a la gelatina de Malibú: 50 ml de Malibú Per al bescuit en microones: 100 gr d’ous Per a la sopa de coco: 150 ml de llet Per a la pinya caramel·litzada: 100 gr de pinya Esferificació de iogurt: barrejar el iogurt amb l’almívar. En un altre recipient triturar l’alginat amb l’aigua. Deixar reposar les dues elaboracions per separat. Realitzar esferes. Empolvorar les esferes amb canyella. Gelatina de Malibú: barrejar el Malibú amb la goma xantana i emulsionar. Pinya caramel·litzada: tallar la pinya a daus i caramel·litzar en una paella. Sopa de coco: bullir la llet amb la tapioca. Afegir el sucre en l’últim moment i el coco. Bescuit en microones: barrejar tots els ingredients i triturar amb la batedora. Disposar en sifó de cuina i coure 40 segons al microones. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |