Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Maionesa sense ou
19/7/2020
Ingredientes: 100 ml d’aigua Posem en el got l’aigua i la xantana i barregem amb la batedora. Es convertirà en una pasta bastant espessa, com un engrut. Afegim llavors la sal, el vinagre i el safrà i batem una altra vegada. I mentre batem, anem afegint oli a poc a poc. Des del primer moment lligarà bé i si fa falta es pot parar de batre sense por al fet que se’ns “talli”. Quan hàgim tirat tot l’oli, tindrem una maionesa de textura espessa. La provem i corregim de sal i vinagre. El safrà és òbviament opcional. També podríem haver afegit all cru o en pols per a fer una salsa tipus allioli. O wasabi, o una mescla de curri o el que se us ocorri per a fer una salsa de la vostra pròpia collita. La xantana és molt potent i permet fer una emulsió amb oli i pràcticament qualsevol ingredient. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |