Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Noodles de mozzarella ambn brou Dashi
19/7/2020
Per a 4 persones: 50 gr de bolets Per als noodles de mozzarella: 60 ml de llet Per al brou dashi: 400 ml de brou de pollastre Noodles de mozzarella: triturar la llet amb el formatge mozzarella i el metil. Deixar reposar a la nevera dins d’un biberó. Brou dashi: torrar la cansalada viada i afegir al brou. Coure durant 40 min. Colar i afegir l’alga kombu. Quan bulli retirar l’alga i afegir el katsuobushi. Colar. Tallar els bolets a làmines i saltar. Bullir el bròcoli fins que quedi al dente. Tallar la part verda de la ceba tendra a tires i afegir al brou. Servir el brou dashi i realitzar els fideus amb el biberó, a la vista del comensal. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |