XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS SANT QUIRZE DEL VALLÈS BARCELONA 669.56.38.33 xagarr@gmail.com Informació legal

EL BLOG DE XAVIER GARRIDO

Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar

Inici Receptes Guitarra Enllaços Contacte Jocs

 

El joc dels sons

Bandes sonores. El joc et proposarà diferents possibilitats, per tal que triis a quines pel·lícules corresponen les músiques que escoltaràs.

Veus de famosos. L'objectiu és reconèixer les veus dels personatges famosos. Poden aparèixer veus de periodistes, actors, cantants, esportistes, etc.

Cançons i intèrprets. Hauràs d'encertar els títols de les cançons que escoltaràs i els seus intèrprets. T'hauràs de centrar en les versions que escoltis i no tant en qui les va compondre o popularitzar.


  Minmeu

Has d'encertar 4 números que el programa ha escollit a l'atzar. El joc t'anirà indicant els encerts i si aquests estan en el seu lloc o no.


  Comarques

Identifica les comarques i la seva capital. Fent clic a cada una d'elles es mostrarà el resultat i les poblacions pròpies de cada comarca.


  Parelles

Troba les parelles de caselles que contenen la mateixa imatge. Al final podràs registrar la teva puntuació.


  Simón

Hauràs de repetir els colors que et vagi proposant el joc, havent de polsar cada tirada els colors anteriors, més el nou color proposat. El programa comptarà el nombre de sèries que siguis capaç de fer i en acabar podràs registrar la teva puntuació.


  Puzzles

El clàssic joc dels puzzles. Es componen de 150 peces i podràs triar entre composicions fàcils o difícils. En el nivell fàcil les peces estan ja orientades en el sentit correcte i per tant, no hi ha opció de girar-les. En el nivell difícil, les peces es poden girar per trobar l'orientació correcte.